Over Boko Flowers

Over Boko Flowers

Wij verkopen vanuit onze bloemenwinkel in Schiedam de meest prachtige en kleurrijke bloemen. Al sinds 1975 bieden we elke dag en voor elke gelegenheid de meest passende bloemen aan. De bloemen kopen wij zelf in vanaf veiling Floraholland in Naaldwijk, waardoor we elke dag weer opnieuw de meest verse bloemen kunnen aanbieden. Neem een kijkje in onze bloemenwinkel op de West Frankelandsestraat 110 in Schiedam en laat je verrassen door de meest diverse en mooiste bloemen. In onze bloemenwinkel in Schiedam bieden we een service op maat aan waardoor we jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het maken van een keuze van je boeket. Heb je even geen tijd om langs te komen? Dat is geen probleem, bestel je persoonlijke boeket bij ons in de webshop en laat je boeket makkelijk bij je thuis bezorgen. We hopen je zo spoedig mogelijk te mogen begroeten in onze bloemenwinkel in Schiedam.

Boko Flowers levert al meer dan 40 jaar de meest prachtige bloemen vanuit haar bloemenwinkel in Schiedam.
Je kunt bij onze bloemwinkel op de Frankelandsestraat 110 terecht voor een mooie bos bloemen, een luxe boeket, bloemstuk, rouwstuk, of trouwboeket.

Naast de prachtige en kleurrijke bloemen bieden wij ook verschillende planten voor zowel binnen als buiten. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door onze kleurrijke bloemen en planten!

Reviews

Fijne behulpzame bloemist.. breed assortiment, bestelling kan van tevoren. Mooie bloemen.
– Fatmoos, Augustus 2019

Hele leuke aparte plantjes en personeel is vriendelijk en helpen je als je een vraag hebt. de Bree, Augustus 2019

Ik kom al mijn hele leven bij Boko. Frisse wind door deze top zaak! – Blans, Augustus 2019

Geweldige zaak: goede service en bloemen blijven lang staan! – Ton, September 2019

Call Now Button